Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 

 

Kαθημερινές προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Εδραιώστε τα κεκτημένα σας πριν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και ενεργήστε δίνοντας βαρύτητα στις μελλοντικές σας κινήσεις. Κινηθείτε με σύνεση στις υποθέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τους φόβους σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα που διαθέτετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, χωρίς να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλό να έχετε αισιοδοξία, αλλά σε υπερβολικό βαθμό βλάπτει γι’ αυτό μη λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο. Προσέξτε τι λέτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι πονηριά, αν θέλετε οι συνεργάτες σας να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν προς το πρόσωπό σας.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και βάλτε φρένο στα ελαττώματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε με στυλ αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Μην το παίζετε ήρωας, όταν είναι ξεκάθαρο ότι διακυβεύονται τα συμφέροντά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να είστε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες δε θα σας κάνουν να νιώθετε ριγμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν παρασυρθείτε σε υπερβολές, ακραίες κινήσεις και βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα πετύχετε πολλά και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκοντας τη χρυσή τομή σε λογική και συναίσθημα θα είστε ικανοί να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Η ανώριμη συμπεριφορά ή ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν στην απομόνωση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνοντας επανάσταση δε θα αλλάξετε αυτά που πιστεύουν οι γύρω σας, ενώ τα σενάρια φαντασίας που πλέκετε θα σας οδηγήσουν να είστε καχύποπτοι σε όλα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην οργάνωση γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες που δε σας αναλογούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Διατηρήστε το ήθος και τη συνέπειά σας και θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.