Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τρίτης 10 Μαρτίου 

 

Ημερήσιες προβλέψεις από την  Αντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου, θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τροποποιήστε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και επαγγελματισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να σας κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

 

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ότι σας είναι άχρηστο.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα