Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Μαΐου 

 

Ημερήσιες προβλέψεις από την Αντα Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση στο περιβάλλον σας, πρέπει να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε επιπολαιότητες, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει για να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις, για να μην ξεκινήσετε πάνω σε λάθος βάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ ότι σας βαραίνει και αν εμφανιστούν έντονα οι αδυναμίες σας μην τρομάξετε, γιατί θα βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε χωρίς να ζημιωθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την καλή σας καρδιά και να σας ποδοπατούν. Δείτε ποιος σας εχθρεύονται και απομακρυνθείτε, για να παραμείνετε μόνο εκεί που υπάρχει καλή ατμόσφαιρα.

 

ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σας έχουν ωριμάσει και έτσι τώρα ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν μια που αυτός ο μήνας φέρνει καινούρια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για παρακάτω.

 

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον, αφού αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής σας καταξίωσης και όχι  η δύναμη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνοδέψτε τις καλές σας πράξεις και με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν και είναι κρίμα αφού έχετε την όρεξη μα και μπορείτε να κάνετε πολλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας που είναι πολλές.

 

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που λίγο πριν δε φαίνονταν εύκολες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.