Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα σελήνη στον Ζυγό – ώρα για αλλαγή και restart

Δες τι αλλαγές θα φέρει το νέο φεγγάρι και πώς να τις αξιοποιήσεις



 

Το φεγγάρι έχει διαφορετικές φάσεις και συνήθως περιλαμβάνει 12 νέα φεγγάρια το χρόνο. Ένα νέο φεγγάρι είναι αυτό που συμβαίνει όταν η Γη ευθυγραμμίζεται με τον ήλιο, κάνοντας το φεγγάρι να μοιάζει όλο και πιο αόρατο από τη Γη. Κάθε νέο φεγγάρι είναι ευθυγραμμισμένο με ένα διαφορετικό αστρολογικό σημάδι, δίνοντάς του το δικό του προσωπικό vibe. Αυτό το νέο φεγγάρι είναι στο σημάδι του Ζυγού και έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της ζωής σου.

Κάθε νέο φεγγάρι φέρνει μαζί του τη δυνατότητα για μια νέα αρχή - και με τον ανάδρομο του Ερμή να καταστρέφει τη ζωή μας αυτή τη στιγμή, το νέο φεγγάρι της 16ης Οκτωβρίου στον Ζυγό θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για μια γρήγορη επαναφορά.

 

 

Η σεζόν στο ζώδιο του Ζυγού έχει να κάνει με την ισορροπία και την ισότητα. Με τον αληθινό τρόπο που ξεχωρίζει τον Ζυγό, οι αποφάσεις που λαμβάνονται και οι ενέργειες που διεξάγονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να γίνονται στο όνομα της δικαιοσύνης.

Αυτό το νέο φεγγάρι εστιάζει στην τύχη. Αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα σε ωθήσει να προσπαθήσεις να προσθέσεις μερική έξτρα χρηματική ροή στη ζωή σου. Ίσως θα ζητήσεις από το αφεντικό σου μια αύξηση, ή θα αναζητήσεις μια εντελώς νέα δουλειά ή θα αποφασίσεις να αξιοποιήσεις ταλέντα και χόμπι λαμβάνοντας οικονομικό όφελος. Δεν υπάρχουν λανθασμένες απαντήσεις εδώ.

 

 

Ταυτόχρονα, θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για αυτό που έχεις ήδη. Μερικές φορές δεν αρκεί να απολαμβάνεις όσα διαθέτεις πρέπει και να τα αναγνωρίζεις όπως επίσης είναι σημαντικό να συνειδητοποιείς πόσο τυχερή είσαι για όσα σου προσφέρονται.

Αυτό το νέο φεγγάρι δεν αφορά μόνο τα χρήματα. Η ενέργεια του Ζυγού είναι σημαντική για την εξεύρεση ισορροπίας στις σχέσεις. Θα σου δημιουργηθεί η επιθυμία να διοχετεύσεις ενέργεια στους ανθρώπους της ζωή σου, είτε πρόκειται για τον σύντροφό σου ή φίλους με τους οποίους δεν έχετε βρεθεί όσο θα ήθελες πρόσφατα. Και, αν κάποιος στον κύκλο σου σε εκνευρίζει ή κουτσομπολεύει, θα κλείσεις μαζί του τους λογαριασμούς σου στο άψε σβήσε. Πλέον έχεις μηδενικό χρόνο για δράματα.

 

 

Και, ενώ ακούγεται ότι αυτό το νέο φεγγάρι θα σε μεταμορφώσει σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη Μητέρα Τερέζα με έναν συνδυασμό Δαλάι Λάμα, θα τονώσει ωστόσο επίσης και την ανυπομονησία σου. Ξέρεις τι θες και το θες τώρα. Όσο κι αν θα συμφωνήσουμε, απλώς προσπάθησε να θυμάσαι ότι κάποια πράγματα αξίζει να έχεις υπομονή και να τα περιμένεις.Ενώ η αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη, στην προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ειρήνη, ιδίως όταν παρατηρείς μέσα σου μια τάση προς τη μοναξιά. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια να συναντηθείς και να συνυπάρχεις με άλλους. Επιδίωξε να εστιάσεις και να ενισχύσεις τις σχέσεις με τους άλλους και κάνε focus στην επίτευξη αυτού που είναι γνωστό για τον Ζυγό, την ειρήνη και την ισορροπία. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο αυτή τη στιγμή από άλλους, αλλά τα αποτελέσματα θα αξίζουν τον κόπο.

 

 

Αναμφίβολα, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αλλά τα νέα φεγγάρια φέρνουν νέες αρχές, νέα ενέργεια και μια νέα αίσθηση του εαυτού. Χρησιμοποίησε την ενέργεια αυτής της νέας σελήνης για να την διοχετεύσεις και να ενισχύσεις τα διπλωματικά, δίκαια και ειρηνικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το Ζυγό προκειμένου να κάνεις το restart σου όσο πιο αποτελεσματικά αλλά και όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Το θέμα του εαυτού έναντι των άλλων και η ανάγκη εξεύρεσης δυναμικής ισορροπίας μεταξύ της κάλυψης των αναγκών σου και της κάλυψης των αναγκών των άλλων ανθρώπων ήταν ζητήματα που τέθηκαν σε ολόκληρη της σεζόν του Ζυγός, τα οποία μεγεθύνθηκαν όταν πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος του Κριού.

https://www.instagram.com/p/CGYZlf3Bbts/

Αυτά τα ζητήματα θα εξακολουθήσουν να σχετίζονται με τον επερχόμενο σεληνιακό κύκλο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ωθηθείς να μάθεις και να ωριμάσεις μέσω των αλληλεπιδράσεών σου με τους άλλους. Η σεζόν του Σκορπιού θα θέσει το προσκήνιο στις στενότερες σχέσεις σου, δίνοντας έμφαση σε θέματα γύρω από την οικειότητα, την εμπιστοσύνη και τη συναισθηματική ευπάθεια.

Η νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να διαπραγματευτείς και να μεσολαβήσεις, προκειμένου να καταλήξεις σε συμβιβασμούς που είναι πραγματικά υγιείς, που προάγουν την ισορροπία και που δεν μειώνουν τον αυτοσεβασμό σου με κανέναν τρόπο.

 

 

Αυτό το κοσμικό γεγονός έχει τη δυνατότητα να ανοίξει νέους δρόμους και μπορεί να φέρει πολλές καρμικές ευκαιρίες. Καθώς εμπλέκεται το ζώδιο του Ζυγού, αυτό είναι πιθανό να συμβεί μέσω των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή. Θα φέρει απροσδόκητες κοινωνικές συναντήσεις, μοιρασμένες αλληλεπιδράσεις και απίστευτες συγχρονικότητες καθώς ενδέχεται να βιώσεις την αίσθηση ότι είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Ανεπίλυτα συναισθηματικά μοτίβα μπορούν να εμφανιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του επερχόμενου σεληνιακού κύκλου: εάν ανταποκριθείς σοφά σε αυτό που συμβαίνει, έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από όλους τους περιορισμούς που θέτεις ασυνείδητα στον εαυτό σου λόγω της παιδικής ηλικίας που είχες ή της κοινωνικής προσαρμογής που έλαβες.

 

 

Η πλανητική ευθυγράμμιση που συμβαίνει παράλληλα σου υπενθυμίζει ότι γινόμαστε οι άνθρωποι που επιτρέπουμε στη ζωή μας, γινόμαστε ένα με τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ενέργειά μας και πρέπει να προσέξουμε σε ποιον εμπιστευόμαστε αυτή την ενέργεια για να αποφύγουμε ανώφελες σπατάλες. Σε καθαρίζει από αυτό που δεν είναι αυθεντικό και ειλικρινές και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις χώρο για πραγματικές και γνήσιες συνδέσεις.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16 Οκτωβρίου, στις 22:30 ώρα Ελλάδας στις 23ο 52΄ στο ζώδιο του Ζυγού

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος