Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου

Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων σε βοηθάει να πετύχεις  πιο γρήγορα



 

ΚΡΙΟΣ: Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας. Σίγουρα δε θα πλήξετε αλλά δε θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ότι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας.

 

ΛΕΩΝ: Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30