Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Πέμπτης 11 Μαρτίου

Αρπαξε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσεις νέους στόχους



 

 

ΚΡΙΟΣ: Για όλα πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που οι εκλείψεις σας έχουν στο στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά… αγνοήστε τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λόγω της ευαισθησίας σας, έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης, θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας.

 

ΛΕΩΝ: Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε λοιπόν το πεπρωμένο να δράσει γιατί για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αποβάλετε την κριτική διάθεση.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση που δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πάρετε τους συνεργάτες σας. Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;