Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 30 Μαρτίου

Άλλαξε στάση για να ξαναβρείς την ισορροπία σου



 

ΚΡΙΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας και ξεκολλήστε από το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύστε τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας με φιλικές προθέσεις. Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική.

 

ΛΕΩΝ: Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα, θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δεν θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δεν θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στον συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, όχι μόνο θα μεγαλώσει αλλά θα είναι και εμφανής. Παράλληλα, βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθηση αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε, κάτι που δεν είχατε προβλέψει.

 

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα.

 

Credit photo: Seung Lee

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς