Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 11/4/21

Η θέση των πλανητών ευνοεί τις τολμηρές αποφάσεις



 

Στις 6 η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 9 ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας. Στις 10 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης, καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.

 

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε το ρεαλιστικό σας πνεύμα καθώς οι ενδείξεις που έχετε θα είναι καθοριστικές για να κάνετε το επόμενο βήμα και για το αν θα νιώσετε ανακούφιση από το αποτέλεσμα. Περιστασιακές επιθυμίες θα σας αναστατώσουν την καθημερινότητα, αλλά θα σας αναζωογονήσουν κιόλας. Όταν χρειάζεται να δείξετε το επιθετικό σας πρόσωπο μη λυγίζετε, γιατί έτσι δεn θα κερδίσετε τίποτα, ούτε και αυτά που σας αντιστοιχούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική πράξη και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικά θέματα και επαγγελματικές σχέσεις. Τα προβλήματα των περισσότερων από εσάς θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η βδομάδα κρίνεται ακατάλληλη για φλέγοντα εγχειρήματα, αφού οι δυσκολίες θα είναι ορατές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κύρια αιτία για τα προβλήματα που σας δημιουργούνται είναι η συμπεριφορά των άλλων. Μείνετε ήρεμοι, φανείτε συνετοί και μην εκνευρίζεστε, γιατί τους δίνετε προβάδισμα. Μια περιστασιακή δυσκολία στον οικογενειακό σας τομέα θα είναι το σημάδι της βδομάδας για εσάς. Φροντίστε να είστε καλά με τον εαυτό σας και πρόθυμοι να βοηθήσετε τα δικά σας άτομα για να την ξεπεράσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν οι δυνατότητες για να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας, γι’ αυτό εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Ίσως η καθημερινότητα να σας εξαντλεί με τις απαιτήσεις της, αλλά η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα και χωρίς να σας καταβάλλει. Ακόμα και μέσα από ανατροπές μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

 

ΛΕΩΝ: Κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανακρίβειες και ψέματα που υπάρχουν από ορισμένους συνεργάτες σας. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν και μη σνομπάρετε τις αδυναμίες τους. Το ασταμάτητο κυνήγι κάποιου ιδανικού μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, αν δε σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται κάποιο άλλο άτομο που επιμένετε να αγνοείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας. Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

 

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δεν σας βοηθάει. Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες. Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αμφιταλαντεύσεις σας για κάποια προσωπικά ζητήματα είναι βάσιμες, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε σταθερές αποφάσεις, γιατί αυτές θα έχουν αντίκτυπο στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Το μοναδικό σας δίλημμα έχει να κάνει με το πόσο τελικά είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια καινούρια δέσμευση που σας χτυπά την πόρτα. Ίσως να είναι για καλό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δύσκολες ημέρες πέρασαν, εάν όμως εξακολουθείτε να αμύνεστε τη στιγμή που πρέπει να ηρεμήσετε, θα ανατρέψετε όλους τους καλούς οιωνούς που παρουσιάζονται. Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί. Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δε χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν. Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε τον σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας λύσεις. Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων