Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τετάρτης 28 Απριλίου

Οι απαντήσεις που ψάχνεις είναι μέσα σου



 

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό σας κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν στο να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό χαμένο σας εαυτό, θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσετε και να αναμετρηθείτε με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που έχετε οικονομικά και συναισθηματικά, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει.

 

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες να δημιουργήσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανένα λόγο βιαστικές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιωθεί ένα σχέδιό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την προσοχή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τους ρυθμούς σας και να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες και ο σύντροφός θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην τα αναβάλετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά.

 

ΙΧΘΥΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department