Ζώδια Παρασκευής 16 Ιουλίου

Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να έρθετε στη πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα. Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια. Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό χώρο, σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια, θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares