Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 16 Ιουλίου

Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά



 

ΚΡΙΟΣ: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αγνοείται τις ανάγκες του συντρόφου σας για να πιστέψει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να έρθετε στη πραγματικότητα απ’ το να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας ώστε να περάσετε καλά χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια.

 

ΛΕΩΝ: Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα. Μην αλλάζετε συνέχεια τη στρατηγική σας και αποπροσανατολίζεστε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε στον επαγγελματικό τομέα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια. Η ανανέωση που θα θέλατε στον επαγγελματικό χώρο, σε ορισμένα σημεία θα παρουσιάσει καθυστερήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές, γιατί οι νοοτροπίες και τα νέα εργασιακά δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές προσαρμογές, τα έξοδα και οι πιθανές επενδύσεις σας ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά προς το τέλος της ημέρας αλλάζουν λίγο τα πράγματα και θα πάρετε ανάσα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε όλες εκείνες τις βάσεις και τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικά άστοχα πράγματα που έγιναν στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια, θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας. Στην παρούσα κατάσταση μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα μπορούν να σας βοηθήσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου