Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 25/7 έως 1/8

Θα έχετε αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση



 

Στις 28 ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι). Στις 28 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας περιορίζει αρκετά και θα νιώθετε ασφυκτικά κάποιες φορές. Μη βιαστείτε να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν θα βρίσκουν σύμφωνους εκείνους που έχετε στηρίξει το μέλλον σας. Όλα θα κινούνται σε συγκεκριμένους ρυθμούς, οπότε βιασύνες και βεβιασμένες κινήσεις απαγορεύονται αυτό το διάστημα. Διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας και αναλλοίωτη τη δημιουργικότητά σας. Στις 29 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε, να βάλετε σε τάξη ό,τι σας απασχολεί και να βγείτε κερδισμένοι. Η πειθαρχία που θα δείξετε θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Αυξάνεται η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντα. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά, ενώ οι ιδέες σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Ο κοινωνικός τομέας θα έχει άνθηση και μέσα από τι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα υπάρχει και αρκετό φλερτ. Την 1η ο Ήλιος στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Ερμή στον Λέοντα, βρίσκετε λύσεις σε προβληματισμούς που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δίνετε την πρέπουσα προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΡΙΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα. Προχωρήστε σε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους. Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σας. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα.

 

ΛΕΩΝ: Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σας αγχώνει. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια. Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας. Θα επανέρθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιον τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνονται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά, για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις μόνο και μόνο για να πείτε κάτι, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά, ζητώντας να υλοποιήσετε ό,τι τάξατε. Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δεν σας συμφέρουν, κρατήστε σιγή ιχθύος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ταξίδια, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή. Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Αρχίστε να προβάλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα.

 

ΙΧΘΥΣ: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια. Θα υπάρξει έντονα η πιθανότητα του λάθους, καθώς θα συναντήσετε αρκετές καθυστερήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν. Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;