Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 26 Ιουλίου

Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα



 

ΚΡΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε μια καινούρια φιλία, που παρόλο που δε θα το φαντάζεστε αν την αφήσετε να εξελιχθεί στην πορεία, θα γίνει ένας μεγάλος έρωτας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση, να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει.

 

ΛΕΩΝ: Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από που θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ