Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 6 Αυγούστου

Προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο



 

ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε στις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.

 

ΛΕΩΝ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο.

 

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν αντιληφθείτε πως από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κούρασή σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως, μην το πάρετε επάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου