Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 7 Αυγούστου 2021

Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας



 

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας τις δυσπιστίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να κερδίσετε δημιουργώντας ένα κλίμα αφοσίωσης. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.