Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 3 έως 10/10

Αντλήστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε



Στις 6 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φέρνει εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σας προσφέρει την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλήστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας. Στις 10 ο Κρόνος θα επανέλθει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και η στάση σας απέναντι στους άλλους θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο. Θα έχετε έντονη την αίσθηση του δικαίου και αυτό θα σας βοηθήσει να δουλέψετε ομαδικά και να μοιράσετε σωστά τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Η ελευθερία σας δεν πρόκειται να καταπατηθεί από κανέναν, ενώ η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο.

 

ΚΡΙΟΣ: Δίνοντας περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό και για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, χρειάζεται να βάλετε μόνοι σας όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να γίνετε πιο επιθυμητοί από τον σύντροφό σας, για να μη χαλάσουν τα σχέδιά σας εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων παραγόντων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ανησυχείτε εάν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο για καλό και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά σας που σας δυσκολεύουν. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε σωστή κίνηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις έστω και αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση ξεχασμένων υποθέσεων θα σας αναστατώσει. Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα.

 

ΛΕΩΝ: Η ποικιλία που θα υπάρχει στις εναλλαγές στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας, επιβάλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από δυσκολίες. Τα πράγματα ναι μεν θα προχωρούν αλλά θα κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους θα αποδειχθούν ψεύτικες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι να εντυπωσιαστείτε και σε ερωτικό επίπεδο. Υπομονή στις καθυστερήσεις και προσοχή στις όποιες κινήσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Όσο σκληροί και αν θέλετε να δείχνετε έχετε δώσει την καρδιά σας και από δω και πέρα χρειάζεται να δείξετε περισσότερη οργάνωση και σταθερότητα στον στόχο σας για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Φροντίστε να διατηρήσετε το στιλ σας που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους. Δεν έχει σημασία αν μέσα από τέτοιες σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, απ’ τη στιγμή που ψυχολογικά φθείρεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε αυτήν σας την κακή συνήθεια και μάθετε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές, γιατί ο κοινωνικός σας κύκλος δεν θα ανοίξει με άτομα που μπορούν να ποδοπατούν τα πάντα χωρίς τύψεις. Βέβαια, για τις καταστάσεις που περνάτε δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Στην τροπή που πήραν, ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε την εβδομάδα επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί με σωστές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω. Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάνω στη χαρά σας, να αποφύγετε να πέσετε σε καταχρήσεις και υπερβολές που θα σας κουράσουν και θα ρίξουν τις άμυνες του οργανισμούς σας απειλώντας την υγεία σας. Η δύναμη και η αντοχή σας θα αυξηθεί σημαντικά, για να είστε πιο υπεύθυνοι και πιο δυναμικοί, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω να παλέψετε για αυτά που σας ανήκουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό που μετράει περισσότερο είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε, προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Όμως, είναι άδικο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά και εσείς να είστε οι χαμένοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι ενισχύσεις που θα έχετε από τρίτα πρόσωπα θα φέρουν εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες από ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θα είναι στο στόχαστρο και θα δημιουργήσουν ένα κομφούζιο.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς