Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 14/11

Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου



Στις 10 ο Ερμής στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δεν θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Ο Άρης στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, εντείνει τις ανησυχίες και τα άγχη τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας, αλλά και την ψυχολογία σας. Στις 12 ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ό,τι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στον δρόμο σας. Στις 13 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

 

ΚΡΙΟΣ: Για να κατασταλάξετε σε νέες πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσουν καλύτερα και σωστότερα τους μελλοντικούς σας στόχους. Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία επιδείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού όπου χρειάζεται. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής σας εξασφάλισης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε για να αποφύγετε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έριδες και αντιπαλότητες. Πρέπει να θυμάστε πως η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεων σας, θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας, όσο και στην καθημερινότητά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ένα ακόμα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε σαν το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά. Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα.

 

ΛΕΩΝ: Δεν είναι κακό να κάνετε αγορές για κάτι που θέλετε καιρό και δεν σας δινόταν η δυνατότητα, όμως, αποφύγετε να πιστέψετε πως με τα χρήματά μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό, θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούριους ρυθμούς. Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο, για να έχετε αίσια αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας. Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές ή οι αλλαγές που θα κάνετε έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις βεβιασμένες κινήσεις για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας. Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας. Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα. Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει πρωτοτυπία. Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας. Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες ιδέες και σχέδια, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη. Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει. Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ό,τι υπάρχει στη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές. Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειας σας με σπασμωδικές κινήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...