Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι θα φέρει το 2022 στο ζώδιο των Διδύμων

Η τύχη θα σας ευνοήσει το 2022, αλλά πρέπει να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από αρνητικές σκέψεις



Η νέα χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με μια δόση επιτυχίας, οπότε ο σωστός προγραμματισμός είναι απαραίτητος. Οι σωστές επιρροές θα σας κάνουν πιο ενεργητικούς και πιο αποφασισμένους. Η επιθυμία σας θα είναι να έχετε μια ελεύθερη και γόνιμη ζωή και θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καταφέρετε. Οι οικονομικοί σας ορίζοντες θα διευρυνθούν και θα νιώθετε δυνατοί και περιζήτητοι.
Η τύχη θα σας ευνοήσει το 2022, αλλά πρέπει να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από αρνητικές σκέψεις. Θα νιώθετε έντονα συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους γύρω σας και εκείνοι με τη σειρά τους θα έλκονται από εσάς. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ευημερία σας και να διατηρήσετε τα πάντα σε σειρά και ισορροπημένα.

Η Αφροδίτη που θα κινείται ανάδρομα τον πρώτο μήνα του χρόνου, φέρνει αρκετές συγκρούσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και όλα μπορούν να ξεκινήσουν από μια κληρονομιά ή, κάποιες ευθύνες. Επανεκτιμήστε ορισμένες οικογενειακές σχέσεις και συμφιλιωθείτε με κάποιον από το παρελθόν.

Το όνειρό σας για απόκτηση ακίνητης περιουσίας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ενώ θα πραγματοποιήσετε και ταξίδια στο εξωτερικό. Θα έχετε πολλή τύχη το 2022, αλλά δυστυχώς, δεν γνωρίζετε όλοι οι Δίδυμοι πώς να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που θα σας εμφανίζονται.

Πιέστε τον εαυτό σας να είστε πιο απαιτητικοί και προσεκτικοί όταν επιλέγετε ανθρώπους που θα σας περιβάλλουν στο μέλλον. Ο Κρόνος θα επηρεάζει τις γνωριμίες σας και θα συναντήσετε πολλούς νέους ανθρώπους που θα τους ταξινομήσετε σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, ο Δίας θα καθορίσει την πορεία σας και θα σας ωθήσει να έχετε υψηλότερες απαιτήσεις από τους άλλους ή και το αντίθετο αν θα υπάρχει έλλειψη συνεργασίας ή προθυμία.

Ο Άρης από τα τέλη Μαΐου μέχρι τις αρχές Ιουλίου, θα προκαλέσει προβλήματα σε συνεργασίες και συναλλαγές. Κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά, χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας.

Σχέσεις & Έρωτας

Το 2022 θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια μακροχρόνια σχέση οι αδέσμευτοι και όσοι έχετε σταθερό σύντροφο ενδέχεται να σας κάνουν πρόταση γάμου. Τη νέα χρονιά θα υπάρχει μια χαλάρωση σε όλες τις αλλαγές που έγιναν στις σχέσεις σας τα τελευταία χρόνια, όπως χωρισμοί, ρήγματα στις συνεργασίες ή μεγάλες ανατροπές στις κοινωνικές σας σχέσεις. Μέχρι την άνοιξη θα αναπτύξετε ήπιες σχέσεις με φίλους που θα θέλουν να παραμείνουν στη ζωή σας. Αρχές καλοκαιριού θα νιώσετε ξανά έντονα συναισθήματα και μέχρι τέλος του έτους θα έχετε πιο προσωπικές και ουσιαστικές στενές σχέσεις, ειδικά βλέποντας μια υπάρχουσα σχέση να περνάει σε άλλο επίπεδο. Ίσως φέτος βρείτε την αδελφή ψυχή σας στο πρόσωπο ενός Κριού, Υδροχόου ή Λέοντα, ενώ σίγουρα πρέπει να κρατηθείτε μακριά από Ιχθύς ή Παρθένο. Επίσης, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μια ιστορία αγάπης από το παρελθόν μπορεί να έρθει και πάλι στο προσκήνιο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με αποφάσεις που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να πάρετε.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Είστε αρκετά ικανοποιημένοι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά το 2022 φέρνει αλλαγές στις αρχές του καλοκαιριού. Θέλετε να είστε ανεξάρτητοι και αυτό θα είναι έντονο ειδικά τους πρώτους μήνες του χρόνου. Νέες κατευθύνσεις που θα σας εξυπηρετούν καλύτερα, θα προσελκύουν όλο και μεγαλύτερες οικονομικές ανταμοιβές. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να είστε πιο εξωστρεφείς και να ξεκινήσετε μια πορεία που θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε πραγματικά. Δύο εκλείψεις που θα επηρεάζουν τον τομέα εργασίας σας, είναι η Σεληνιακή του Μαΐου και η Ηλιακή του Οκτωβρίου. Η σεληνιακή θα σας φέρει πρόοδο, ανταμοιβές και επιτυχία, αν και θα είστε αγχωμένοι. Η ηλιακή θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και ενθουσιασμό ώστε να επιδείξετε τις ικανότητές σας. Μέχρι τον Νοέμβριο η πρόοδος προς την οποία εργαζόσασταν θα έχει επιτευχθεί και όχι μόνο θα ανακτήσετε περιουσιακά στοιχεία, αλλά θα απολαύσετε την αυξημένη οικονομική ασφάλεια που θα έρθει με πιο ικανοποιητική και πρόσφατα παραγωγική δουλειά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ξεκινήσετε νέες δουλειές ή θα κάνετε καινούρια σχέδια σταδιοδρομίας. Ίσως το 2021 να είχατε συγκρούσεις με πρόσωπα του εργασιακού σας χώρου, αλλά φέτος θα υπάρχει ηρεμία και συνέχεια σε μακροχρόνιες συνεργασίες οπότε θα παίρνετε και καλύτερες αποφάσεις.

Συμβουλή

Η χρονιά σας υπόσχεται πως θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αρκετές από τις μακροχρόνιες φιλοδοξίες σας. Να είστε λογικοί και αν χρειαστεί κάποιες φορές να συμβιβαστείτε, κάντε το, ώστε οι ευκαιρίες που θα έρθουν να μην παραμείνουν ανεκμετάλλευτες.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Διατηρήστε το ηθικό σας ακμαίο, καθώς ο πρώτος μήνας του χρόνου με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα θα είναι δύσκολος σε κοινωνικό επίπεδο.

Φεβρουάριος: Προσπαθήστε να μην σας πιάσει νοσταλγία επειδή θα νιώσετε συναισθηματικά πιεσμένοι, καθώς αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα μπερδεμένα.

Μάρτιος: Έρχεται μεγάλη τύχη στην καριέρα σας, οπότε κρατήστε θετική στάση και να είστε ενεργητικοί και παραγωγικοί.

Απρίλιος: Θα υπάρχει μια ανισορροπία στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό όταν δεν ξέρετε τι να κάνετε ζητήστε βοήθεια.

Μάιος: Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι καλή περίοδος για διακοπές, ενώ το τέλος του μήνα φέρνει παραγωγικότητα. Να είστε προσεκτικοί κατά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σας.

Ιούνιος: Ο μήνας σας φέρνει καλή τύχη στην κοινωνική σας ζωή, στον ερωτικό σας τομέα και στην καριέρα σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα προς όφελός σας.

Ιούλιος: Το πρώτο μισό του μήνα είναι ιδανικό για να εργαστείτε στον κοινωνικό σας τομέα, ενώ το δεύτερο μισό χρησιμοποιήστε το για να επικεντρωθείτε στην εργασία.

Αύγουστος: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε ή να κάνετε διακοπές και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

Σεπτέμβριος: Θα έχετε αυξημένη ενέργεια, γι’ αυτό προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στο να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οκτώβριος: Έρχεται επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε ακολουθήστε το ένστικτό σας για να βελτιώσετε την καριέρα σας, την κοινωνική ζωή και τον οικογενειακό σας κύκλο.

Νοέμβριος: Φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και πρέπει να προσπαθήσετε να τις αντιμετωπίσετε με ευκολία για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Δεκέμβριος: Για άλλη μια φορά θα έχετε καλή τύχη στην καριέρα σας, αλλά θα περνάτε δύσκολα στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να λύσετε συναισθηματικά ζητήματα μόνοι ή με τον σύντροφό σας, αντί να ζητήσετε εξωτερική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»