Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 9-16/1

Κινηθείτε δυναμικά για να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα



Στις 11 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε. Στις 15 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αρχίζει να μειώνει τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σας και δεν θα μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας θα μπερδεύεται με τις πληροφορίες που θα λαμβάνεται και δεν θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σωστά και προς όφελός σας. Συλλέξτε ό,τι σας προσφέρετε για να το εκμεταλλευτείτε αργότερα που τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Στις 16 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς.

 

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε αλλαγές σε καταστάσεις του παρελθόντος που φρενάρουν την εξέλιξή σας και κανονίστε ορισμένα θέματα που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή σας. Μην υποχωρείτε σε θέματα που έχετε κουραστεί για να πετύχουν, αλλά αγωνιστείτε για το δίκιο σας και μην επιτρέψετε στους οικείους σας να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχετε. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σας σχέσεις. Σκεφτείτε λογικά και διαλευκάνετε όλες τις αντιθέσεις σας πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις και αν είστε ελεύθεροι μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες, μόνο και μόνο γιατί φοβάστε τη μοναξιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορείτε να το απολαύσετε. Ανεξάρτητα σε τι φάση της ζωής σας βρίσκεστε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής σας μοναξιάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στον χαρακτήρα σας και αποβάλλετε ό,τι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν χρόνια. Θα σας δοθεί ευκαιρία για νέες αγορές και πολλοί από εσάς θα αναθερμάνετε παλιές ερωτικές σχέσεις, που όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί.

 

ΛΕΩΝ: Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ό,τι αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και του συναισθηματικού σας τομέα. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι διάχυτος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον. Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή. Δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε, όμως, μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ: Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τι θα πείτε και πού θα το πείτε, καθώς τα μεγάλα λόγια οδηγούν σε υποσχέσεις που δεν έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ή να φανείτε συνεπείς. Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή, σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων. Αφήστε το χτες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με έντονη κοινωνική ζωή θα αποκομίσετε καινούριες γνωριμίες, αλλά πριν επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε αν σας ταιριάζει. Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητά, ό,τι κι αν είναι, για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο για να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτετε. Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα και αν δείτε ότι τα πράγματα δεν σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί και εκεί το κλίμα θα είναι έντονο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέζεστε και φορτώνεστε όλο και περισσότερες ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις ήδη εκκρεμότητες σας, γιατί αυτή η τακτική σας κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά. Επειδή θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε πιο υγιεινές ψυχολογικές διεξόδους. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επειδή όμως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα κάποια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε. Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός