Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 13 Ιανουαρίου

Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας μια σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε



ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα επαγγελματικά σας σχέδιά και μη βιάζεστε να τα ολοκληρώσετε. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν συνεργαστείτε με τους άλλους, παρά παλεύοντας μόνοι σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας στον επαγγελματικό τομέα για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, δίνοντας όμως, προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακόμα και αν δεν μπορέσετε να τις καλύψετε όλες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή και τις αντοχές σας, χρειάζεται να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποδείξετε την πείρα και την ωριμότητα που έχετε κερδίσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και αν σας αγχώνει ή σας κουράζει η καθημερινότητα, γιατί δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Απλώς μείνετε ψύχραιμοι.

 

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή που έχετε και αυτή που ανοίγεται μπροστά σας και μην έχετε μονίμως την τάση να δραματοποιείτε τις αναποδιές και να τις μεγεθύνετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες σας θα εμφανιστούν σε στιγμή ανάγκης, γι’ αυτό φροντίστε να ερευνήσετε τις πνευματικές σας ιδιότητες και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γοητεία, την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας, χωρίς να μπερδεύετε τους άλλους, μια που σε κάθε εμπόδιο θα παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός για να σας βοηθήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βαδίστε προσεκτικά και αργά, προετοιμάζοντας το έδαφος, γιατί δεν είναι η κατάλληλη μέρα να τα παίξετε όλα για όλα, ούτε οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να προσπαθήσετε για καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί οι κριτές μπορεί να είναι αυστηροί μαζί σας, όμως, τα έπαθλα είναι αξιόλογα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας μια σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε, έχοντας ως πρότυπο τη νοοτροπία του νικητή και του πετυχημένου.

 

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε ευέλικτα για να διορθώσετε έγκαιρα τα λάθη που κάνατε και βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να διευθετήσετε τα θέματά σας, μια που οι μάχες δεν σας συμφέρουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;