Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 16 έως 24/4

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι



Στις 18 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλώς αφήστε το να περάσει. Ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δεν τις περιμένετε με ξαφνικά νέα, που θα κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Επανεξετάστε τους στόχους σας και υιοθετείστε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις. Στις 24 ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες. Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο τον συναισθηματικό σας τομέα.

 

ΚΡΙΟΣ: Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας, δεν θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας, όμως, δεν πρέπει να τους ρίξετε άδικο εφόσον δεν τους εξηγείτε τι είναι αυτό που θέλετε και απλώς απαιτείτε να γίνουν όλα «εδώ και τώρα». Για να ανακαλύψετε πόσο ολοκληρωμένοι νιώθετε, μειώστε τις απαιτήσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καλό θα είναι πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια, να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί εύκολα αν θα υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ’ ό,τι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει μια απόσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει τα περιθώρια να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι. Οι παρεμβάσεις που θα κάνετε για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας, θα είναι κατευναστικές. Η ηρεμία που αναζητάτε στη ζωή σας, θα έρθει μέσα από τον έλεγχο που κάνετε στις υψηλές σας προσδοκίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας τα έξοδα να υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία. Χτίστε τη ζωή σας, έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας.

 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να βάλετε καινούριες βάσεις, που θα έχουν ως κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση. Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σας αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, που θα εμπεριέχουν κάποιες παγίδες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για τον χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά. Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Οι σχέσεις σας είναι ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Όλες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών σας επαφών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε τον σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης, κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο φόβος που έχετε μήπως αλλάξει το καλό κλίμα που έχει δημιουργήσει στις σχέσεις, σας οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σας, ολοένα και μεγαλώνουν. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής σας μανίας θα αρχίσουν να φαίνονται στα οικονομικά σας. Θα διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά και αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική σας άνεση όσο μπορείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα μπορούν να παρακαμφτούν, αρκεί να κινηθείτε ευέλικτα και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Θα έχετε ηρεμία, για να καταλάβετε τις ανάγκες σας. Οι προοπτικές για την επιτυχία είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα και τους περιορισμούς. Έχετε εντοπίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας. Διαθέτετε έναν αέρα ανανέωσης που πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε αν σας έρθει φαεινή ιδέα για τυχερά παιχνίδια, να είστε όσο γίνετε συγκρατημένοι. Έχετε βρει τι σας ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και για να διατηρείτε την υγεία σας. Φροντίστε τις συναναστροφές σας, ώστε να μην παρασυρθείτε σε άλλες κραιπάλες. Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας σε πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που θέλετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος