Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 29/5 έως 5/6

Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας



Στις 30 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στις 4 ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, φέρνοντας στο προσκήνιο ευκαιρίες παλιές και νέες που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν και να αποδώσουν νέους καρπούς. Η επικοινωνία σας θα κυλάει άνετα, αλλά εσείς θα ψάχνετε το κάτι παραπάνω αφού θα αναζητάτε ποιότητα και διαφορετικές κουλτούρες. Στις 5 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, θα σας μπερδέψει και θα ρίξει την ψυχολογία σας με συνέπεια να θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας. Δεν θα είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά ότι θα συμβαίνει γύρω σας και αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε να έρθετε σε προστριβή με συνεργάτες ή να βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

 

ΚΡΙΟΣ: Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι. Η στενή προσέγγιση θα επηρεάσει θετικά συμφέροντα πρακτικής φύσεως, αλλά και ζητήματα καρδιάς. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και να υποστείτε συνέπειες. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποβάλλετε κάθε είδους επιθετικότητα για το καλό σας. Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους. Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική σας μανία και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή. Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητά σας.

 

ΛΕΩΝ: Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας. Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Η βδομάδα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας. Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων. Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητές και τις δουλειές σας. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα τα σχέδιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αποφασίστε έστω για μια μέρα να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων. Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν ξαφνικά, θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε. Μη βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς. Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στον χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε. Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει για την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή τη φορά δεν θα είστε θεατές, αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις. Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!