Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Αυγούστου

Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας



ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα υπάρχουν άτομα που θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερπηδήσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες.

 

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι κρίσιμη για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστική από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή βρίσκεστε σε μία εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε ό,τι πρέπει να προσεχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε σωματικούς ή ψυχικούς κινδύνους, αλλιώς δεν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε αυτούς που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία σας θέλει φροντίδα στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρατηρήστε τα πάντα και προβλέψτε τις επιπτώσεις οποιωνδήποτε κινήσεων. Οι ευκαιρίες θα είναι τώρα μεγαλύτερες και θα σας προσφέρονται με ευνοϊκούς όρους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αποκαρδιωθείτε από τα μικρά εμπόδια που θα συναντήσετε, αλλά μπείτε στον αγώνα που δεν είναι και τόσο δύσκολος και θα δικαιωθείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department