Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/10 έως 6/11

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε



Στις 5 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν.

 

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε τα παιχνίδια συναισθηματική ς φύσεως που σας έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη. Θέστε προτεραιότητες που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας και αναθεωρήστε τις αξίες σας, για να προωθηθεί η προσωπική σας εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς. Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλον τρόπο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει. Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας. Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων. Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Έντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα. Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας, είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δε σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, πριν αναλάβετε καινούριες υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα θα σας γίνουν αρκετές προτάσεις προς μελέτη, ώστε να διαλέξετε αυτές που θα ικανοποιούν καλύτερα τα προσωπικά σας συμφέροντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα καλυτερέψει την ψυχολογία σας και θα αυξήσει τον ερωτισμό σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν. Ίσως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών για ό,τι θα αφορά θέματα που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και την οικογένειά σας σε αντίθεση με τον συναισθηματικό τομέα που θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά πριν αποφασίσετε για την εφαρμογή τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε, για να ανανεωθείτε, αλλά και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως αφού κάνετε τα πάντα για αυτούς, τουλάχιστον δε θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν. Ναι μεν ισχύει αλλά όχι με όλους. Έχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνοι που θα σας στηρίξουν, οπότε μην αναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας για δικές τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.