Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 11 Νοεμβρίου

Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση



ΚΡΙΟΣ: Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Αξιοποιήστε τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούριων υποχρεώσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε.

 

ΛΕΩΝ: Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούριες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση. Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

 

ΖΥΓΟΣ: Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας. Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, οργανωθείτε καλύτερα, κλείστε υποθέσεις και αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

 

ΙΧΘΥΣ: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούριο σας εαυτό που θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα