Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου

Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς την θέλετε



ΚΡΙΟΣ: Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς την θέλετε. Τολμήστε λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

 

ΛΕΩΝ: Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει.

 

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε ένα διαφορετικό προγραμματισμό. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλετε να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Όλα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε. Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στιλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων, για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30