Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου

Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας



ΚΡΙΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα. Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας, δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

 

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι. Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα. Μία ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα εμπόδια και τις αναποδιές μην τα αντιμετωπίζετε με νεύρα, αλλά με υπομονή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε, ανανεωθείτε και επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Φροντίστε να μην έχετε περισσότερα έξοδα και υπερβαίνουν τα έσοδά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Θωρακίστε κατάλληλα τον εαυτό σας και αξιοποιήστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν. Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα σας βοηθήσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές