Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο



ΚΡΙΟΣ: Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οπότε κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να ξεφύγετε από σκέψεις που περιέχουν κοντόφθαλμες προοπτικές και να προχωρήσετε συνειδητά και δυναμικά σε αναβαθμίσεις.

 

ΛΕΩΝ: Θα εγκλωβιστείτε με προβληματισμούς και διλήμματα που θα σας δυσκολέψουν να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για όλα βέβαια πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που οι εκλείψεις σας έχουν στον στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.

 

ΖΥΓΟΣ: Λόγω της ευαισθησίας σας, έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση, από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ σας και πετύχετε με τα άτομα που συναναστρέφεστε μια διπλωματική επικοινωνία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει όσο σας παίρνει και μετά τραβήξτε το χαλινάρι. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ό,τι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία ανεξάρτητα αν θα το εφαρμόσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ή στις επαγγελματικές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων

Ανακάλυψε τις hot χάρες τις δικές σου και του συντρόφου σου στο σεξ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Ιουλίου

Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral