Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 17 Ιανουαρίου

Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε



ΚΡΙΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.

 

ΛΕΩΝ: Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δεν φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούρασή σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

 

ΙΧΘΥΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός