Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 18 Ιανουαρίου

Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις



ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούριες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία σας και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, για να μην απειλήστε με συγκρούσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο.

 

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά δώστε την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δεν βρίσκονται παρόντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και τον σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλώς χαρείτε αυτό που έχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Παρασκήνιο θα υπάρχει στον χώρο της εργασίας σας γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός