Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 22 έως 29/1

Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν



Στις 24 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας. Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε τη θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ό,τι νιώθετε. Στις 29 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά σας θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

 

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειες για να τους πετύχετε. Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση αλλά και για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ακόμα και στον έρωτα. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στους άλλους πως θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα και αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ ώστε να έχετε δυνάμεις αν τις χρειαστείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε τον ρόλο του θύματος που δεν σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αν ξεπεράσετε τα όρια να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερόν σας ήμισυ.

 

ΛΕΩΝ: Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις των γύρω σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ό,τι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας. Παράλληλα καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Όμως, επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές. Μερικές από τις οικογενειακές θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιείτε. Από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας. Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή. Προετοιμαστείτε και αισιοδοξείτε γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα. Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό σας χώρο από τα μεγάλα που είναι αβέβαια, για να έχετε ένα μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή. Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά. Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;