Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα



ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε άρχισαν να υποχωρούν, αφήνοντάς σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αν και θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στο συναισθηματικό τομέα. Στις 21 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας φέρουν καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Οι ευκαιρίες θα σας παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα. Για να μην προκύψουν παγίδες και να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο που θα νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα, για να μπορέσετε να αποτινάξετε ό,τι σας βαραίνει και σας ενοχλεί και να μην το κουβαλάτε. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή το σύντροφό σας. Παροδικές καλυτερεύσεις θα υπάρξουν γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μη δίνετε σημασία στο παραμικρό που θα πέσει στην αντίληψή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να μην σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρετε να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο, γιατί στην πραγματικότητα δεν θα είναι έτσι.

 

ΛΕΩΝ: Στις 5 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, για να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ανέπαφες. Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας. Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στον συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αρκετές προστριβές. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Πραγματοποιήστε ό,τι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας. Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. Αφήστε στην άκρη τέτοιου τύπου αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός πως ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζει, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε συζητήσεις με τον σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές. Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από φόβο για αποτυχία και να είστε σίγουροι ότι δε θα απογοητευθείτε. Βάλτε καινούριες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το αίσιο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Όσοι είστε μόνοι αυτό τον καιρό, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμιγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο. Κατανοήστε πως καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας που είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε μια ενδοσκόπηση που δεν θα βλάψει κανέναν, μια που τα σενάρια θα είναι αρκετά και τα περισσότερα δεν θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Κάντε ένα τεστ που πρέπει στον εαυτό σας και στους άλλους για να δείτε πού φτάνουν τα όρια στη συναισθηματική σας ζωή και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις όπου μπορείτε. Εάν οι πιέσεις που θα δεχθείτε είναι πολλές και διαφορετικές, μην πάρετε αποφάσεις, αλλά περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα για να δραστηριοποιηθείτε. Στο μεταξύ κάντε την προεργασία σε εσωτερικό επίπεδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και ζητάει να ερευνήσετε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα. Μην αφήσετε τον φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς, αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε. Στις 20 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, διαλέξτε αυτό που σας εκπροσωπεί με σύνεση και ψυχραιμία, γιατί όσο και να προσπαθήσετε δε γίνεται να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Μη βιαστείτε να αρχίσετε τις συναισθηματικές επενδύσεις όσοι είστε μόνοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.