Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 8 Μαΐου

Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα



ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

 

ΛΕΩΝ: Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Η υπερβολική παρόρμηση σας οδηγεί σε λάθη, γι’ αυτό μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε καινούριες διεξόδους για να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας, να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δε θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών