Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 16 Αυγούστου

Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή



ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι. Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.

 

ΛΕΩΝ: Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δεν σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Εντοπίστε τις ιδανικές προϋποθέσεις, αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Θέστε τις επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο, ενεργώντας με αυτοσυγκράτηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας. Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις αρχές σας για να ανακαλύψετε τις αναστολές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και στη μαγεία της στιγμής. Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πως θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι επαφές που θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές.

 

ΙΧΘΥΣ: Εξισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δυνατότητες σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και μετά στους επιμέρους τομείς της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Κικίλιας: Πάσχα στην αγκαλιά της Τζένης Μπαλατσινού και του γιου τους

Το τρυφερό ενσταντανέ που μοιράστηκε ο Υπουργός στο Instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση