Ζώδια Τετάρτης 30 Αυγούστου

Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση, θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ξεκίνημα της μέρας θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε αν χρειαστεί κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά, για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας. Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τες και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε μια μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί πώς θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τα αρνητικά θετικά, με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με έξυπνες και ευέλικτες κινήσεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα.

 

ΙΧΘΥΣ: Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares