Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 31 Αυγούστου

Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε



ΚΡΙΟΣ: Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα υπό άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούριες και πιο εποικοδομητικές γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε την.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποκαταστήστε πιθανά εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομα το σύντροφο που σας ταιριάζει. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη.

 

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ανανεωθείτε. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Όταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τες. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας για να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε, εντοπίζονται στην ασυνεννοησία μέσα στις σχέσεις σας. Διευκρινίστε εκ νέου ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε ξεροκεφαλιές και περίεργες αντιδράσεις, για να μην περιπέσετε σε αντιφάσεις. Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Έχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούριες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δεν θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department