Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου

Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή



ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας.

 

ΛΕΩΝ: Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου.

 

ΖΥΓΟΣ: Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας που ολοένα και μεγαλώνουν και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μια σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα και θα το απομακρύνεται αν δεν έχετε καλή συμπεριφορά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να έχετε καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο, προϋποθέτει να κάνετε και θυσίες. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει.

 

ΙΧΘΥΣ: Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου