Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου

Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας



ΚΡΙΟΣ: Γοητεύστε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας, κάνοντας το στιλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε πετύχει ήδη αρκετά και έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα εργασιακά σας θέματα θα αρχίσουν να προχωρούν και ίσως να μην είναι για εσάς απόλυτα ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει την ελευθερία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής.

 

ΛΕΩΝ: Έχετε την τάση να παίρνετε εύκολα τα χρήματα και να τα διοχετεύετε όπου είναι αναγκαίο, αλλά μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς μια που έχετε και τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς τον σύντροφό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένα ταξιδάκι αναψυχής σας είναι απαραίτητο, προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ακτινοβολία σας θα σας βοηθήσει και αυτή τη φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση και η κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε στον συναισθηματικό σας τομέα θα είναι πολύ πιο εύκολη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δεν είναι κακό αν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει, να του το εξηγήσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητικότητά σας, που λειτουργεί σαν σίφουνας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δεν θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».