Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/9/23

Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ακόμα και αν φοβάστε το ενδεχόμενο της απόρριψης



Στις 15 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δεν σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Στις 17 ο Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο και όλα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Τα εμπόδια στην επικοινωνία και τις επαφές σας μειώνονται αισθητά, οπότε αν έχετε κρατήσει τις ισορροπίες όσο ο Ερμής κινούνταν ανάδρομα και δεν έχετε δημιουργήσει ανατροπές και μπερδέματα χωρίς επιστροφή, όλα βρίσκουν τον δρόμο τους. Προχωρήστε σε νέες γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κοινωνικό σας κύκλο, δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό και όχι προσποιούμενοι κάποιον που δεν είστε.

 

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας, παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες πριν προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας. Θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας. Απολαύστε τον έρωτα διεκδικώντας το μερίδιο που σας ανήκει.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπτύξτε τη διάθεση που έχετε για δημιουργία, αλλά διαλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες σας. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Διώξτε από το μυαλό σας δυσάρεστες σκέψεις και μετά περάστε στη δράση. Μην πιέσετε τους γύρω σας αν θέλετε να υπάρχει σύμπνοια. Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά τα δικαιώματά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τον χρόνο σας και βάλτε προτεραιότητες για να μη μείνουν τα σχέδιά σας στα λόγια, αλλά να γίνουν και πράξη. Προσέξτε πώς εκφράζετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί έχουν τη δύναμη ή να σας ανεβάσουν ψηλά ή να σας στείλουν στο κατώτερο σκαλοπάτι. Μελετήστε τις ενέργειές σας και ζητήστε εξασφάλιση, αποφεύγοντας τις ακραίες συμπεριφορές. Βάλτε τον καθένα στη θέση του, γιατί δεν παίρνει αναβολή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις.

 

ΛΕΩΝ: Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ό,τι σας δίνουν. Δραπετεύστε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Το να παραδεχτείτε ένα λάθος που κάνατε τελευταία δεν είναι κακό, αλλά προς τιμή σας. Για να μην ακούσετε παράπονα από άτομα που είναι κοντά σας, μη θίγετε καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλαγές να περιμένετε σε ό,τι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο ψυχικός σας κόσμος θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οργανώστε το καθετί για να λειτουργείτε και εσείς οργανωμένα.

 

ΖΥΓΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ακόμα και αν φοβάστε το ενδεχόμενο της απόρριψης. Είναι καλύτερα να βγάλετε αυτά που κρύβετε μέσα σας, απ’ το να μετανιώνετε μια ζωή που δεν μιλήσατε. Αφήστε πίσω σας επιπολαιότητες και αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις σχέσεις. Εριστικότητα, σχολαστικότητα και το να βρίσκετε ελαττώματα εκεί που δεν υπάρχουν δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον συναισθηματικό τομέα για να απελευθερωθεί το πάθος σας. Το ένστικτο και οι επιθυμίες θα σας κινητοποιήσουν δυναμικά. Έχετε τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να αλλάξετε τα πάντα στην ερωτική σας ζωή και να ισορροπήσετε βγάζοντας από τη ζωή σας την εναλλαγή του άσπρο-μαύρο. Μη βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα, γιατί όλα είναι πιθανά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και κινείται στο καθημερινό χώρο σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να απαλλαγείτε από τις περιττές σκοτούρες, ώστε να βρείτε χρόνο να προβείτε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σας. Εδώ και καιρό περιμένει μια απάντηση από εσάς για μια σημαντική αλλαγή και δεν γίνεται να το αναβάλετε άλλο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας, καθώς θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι παράλληλα με τη σχέση σας ή να την τινάξετε στον αέρα για μια τρέλα της στιγμής, γιατί σίγουρα πολύ γρήγορα θα αλλάξετε γνώμη, όμως, θα είναι αργά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και οι ανακαλύψεις που θα κάνετε, θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Τηρήστε τα όρια σε κάθε δραστηριότητά σας και θα εξαφανιστούν όλα σας τα διλήμματα. Όμως, ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας. Αρχίστε την προετοιμασία των επόμενων σχεδίων σας, γιατί ο χρόνος τρέχει και δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε για αργότερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Διορθώστε όσα σας ενοχλούν στις σχέσεις σας, αλλά δεχτείτε την κριτική που θα σας κάνουν αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να γκρινιάζετε. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, μοιράζοντας ισόποσα το χρόνο σας. Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά. Βολιδοσκοπήστε τις καταστάσεις καθώς η τύχη θα είναι περισσότερο με το μέρος σας αυτό το διάστημα και διορθώστε τα κακώς κείμενα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;