Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023

Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις



ΚΡΙΟΣ: Από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε, μη σπαταλάτε χρήματα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.

 

ΛΕΩΝ: Η ανυπομονησία σας είναι τεράστια, αλλά πρέπει να περιμένετε για να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό σας τομέα και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

 

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μιας και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλες οι αποφάσεις είναι δικιές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στον ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας δεν φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;