Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου

Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα



ΚΡΙΟΣ: Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση, όχι μόνο δεν μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις ελάχιστες στιγμές που δεν θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

ΛΕΩΝ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή, κάντε το χωρίς πολλά λόγια, γιατί μπροστά σας θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε ανθρώπους που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έλξη από πρόσωπα που δεν είχατε υπολογίσει και θα γοητευτείτε από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που θα σας δείξει.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παράπονα στον σύντροφό σας, δεν έχουν θέση. Πλησιάστε τον και αφήστε και αυτόν να σας πλησιάσει, εκτιμώντας παράλληλα όσα έχει κάνει για τη σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανταποκριθείτε σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την πραγματική αλήθεια που κρύβετε από πίσω, μπορείτε να τους διαγράψετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές.

 

ΙΧΘΥΣ: Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;