Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 18 έως 24/9/23

Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να κάνει και λάθη



Στις 19 ο Ήλιος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δεν θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δεν θα εκπληρωθούν. Στις 21 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα.

 

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε μια σειρά στα σχέδιά σας και μην πλάθετε σενάρια. Εάν δεν είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας αφήστε το για αργότερα. Η πλήξη δεν θα περιλαμβάνεται στο σημερινό σας πρόγραμμα, γι’ αυτό διασκεδάστε. Κάντε αυτά που θέλετε με τον τρόπο που ξέρετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Μη γίνετε καταπιεστικοί επειδή δε γίνεται να γίνουν όλα όπως θέλετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχτούν για πολύ. Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους. Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς. Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες. Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει. Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους.

 

ΛΕΩΝ: Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις καταστάσεις που θα υπάρχουν κάθε φορά, ώστε να ξέρετε τι θεμέλια πρέπει να βάλετε τη δεδομένη στιγμή για να κάνετε πιο ασφαλές το μέλλον σας σε όλα τα επίπεδα. Η διατήρηση μιας σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας αλλά και της προσωπικής σας ζωής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε. Διευρύνετε τα όριά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και μην αφήσετε την εσωστρέφεια να σας κυριεύει στα δύσκολα. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν καταλάβετε ότι η επιτυχία σας βασίζετε καθαρά στις δικές σας προσπάθειες και ικανότητες και ότι κανείς δε σας την χάρισε.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γίνετε όσο πρέπει παρορμητικοί για να μη χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι, από άτομα που θα σας ανταγωνίζονται στον εργασιακό χώρο και δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες χωρίς όμως να γίνετε ευκολόπιστοι. Οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε δίνοντας υποσχέσεις που το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα αθετήσετε. Αναθεωρήστε κάποιες από τις σχέσεις σας, κάντε ένα υπολογισμό στα λάθη που πράξατε μέχρι τώρα και κυρίως διώξτε άσχημες αναμνήσεις από το μυαλό σας για να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Προωθήστε οικονομικές, επαγγελματικές υποθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες και άτομα κύρους παίρνουν μια πιο θετική τροπή που θα εξελιχθεί από τη στάση που θα κρατήσετε. Αν δείτε ότι διαφαίνεται κάποιες στιγμές έντονη παρασκηνιακή δράση, δεν υπάρχει λόγος ούτε να προσπαθήσετε να την αποτρέψετε, ούτε να αναμειχθείτε. Προσπαθήστε να παραμείνετε μακριά και αποφύγετε να πείτε λόγια που αργότερα δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω ή να αρνηθείτε ότι τα είπατε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μπορέσετε να κάνετε καινούρια ανοίγματα ή να ανταποκριθείτε σε προτάσεις που θα σας κάνουν. Παράλληλα, μεριμνήστε ώστε να μην αφήσετε πίσω υποχρεώσεις του οικογενειακού χώρου που θα ανακόπτουν την πορεία σας. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει σε συνδυασμό με το πολύστροφο μυαλό σας και προχωρήστε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν υπήρξε κάποια ένταση στον οικογενειακό χώρο από προβλήματα που διαρκούσαν καιρό, τα πράγματα αλλάζουν και οι άσχημες στιγμές γίνονται παρελθόν. Φροντίστε να δώσετε να καταλάβουν οι άλλοι αν συμβούν παρεξηγήσεις τις πραγματικές σας προθέσεις. Ενισχύστε τα σημεία που σας ενώνουν με πρόσωπα που αγαπάτε ιδιαίτερα και θεωρείτε απαραίτητα να υπάρχουν στη ζωή σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας