Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου

Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς



ΚΡΙΟΣ: Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και θα καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές σας παραστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα λάμπετε σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμης σκέψεως.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά κι αν είστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα