Ζώδια Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου

Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και θα καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές σας παραστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα λάμπετε σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμης σκέψεως.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά κι αν είστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares