Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου

Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε



ΚΡΙΟΣ: Η άνοδός σας θα είναι θεαματική, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί στις επενδύσεις σας ό,τι κι αν θα αφορούν. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός σας τομέα με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχονται επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι.

 

ΛΕΩΝ: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

 

ΖΥΓΟΣ: Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δεν θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης, θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες θα είναι άψογη, ώστε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιους στόχους να αναζητήσετε για να είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωής σας

Μια νέα μελέτη συγκρίνει τους στόχους για τον πλούτο έναντι της υγείας για να τονώσει τα συναισθήματα ευτυχίας

FITNESS

5 είδη άσκησης στη φύση για να δοκιμάσεις αυτό το Πάσχα

Τι να επιλέξεις σαν είδος γυμναστικής για επαφή με τη φύση και χαλάρωση του πνεύματος