Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η σεζόν του Ζυγού

H εποχή του Ζυγού θα είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τι σημαίνει αρμονία για εσάς



Είστε έτοιμοι να βρείτε την ισορροπία σας; Καθώς πλησιάζει η εποχή του Ζυγού, αυτή θα είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τι σημαίνει αρμονία για εσάς. Η αρχή του φθινοπώρου συμπίπτει με νέες ευκαιρίες για την έναρξη της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της αμοιβαιότητας. Για να μην αναφέρουμε ότι αυτή είναι και η αρχή της σεζόν του cuffing χάρη στον αφροδίσιο τόνο της σεζόν του Libra! Δείτε πώς θα επηρεάσει η εποχή του Ζυγού κάθε ζώδιο το 2023, γιατί αυτή θα είναι η τέλεια στιγμή για να ενσταλάξουμε την ισορροπία στη ζωή μας.

Τώρα που η ταραχώδης ενέργεια της εποχής της Παρθένου έχει υποχωρήσει, η επιθυμία για γαλήνη θα ανατείλει καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου. Παραδοσιακά, η φθινοπωρινή ισημερία συμβαίνει όταν ο ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό, καθώς αυτή η αλλαγή εποχής σηματοδοτεί το τέλος της περιόδου συγκομιδής. Η έκφραση ευγνωμοσύνης για την αφθονία στη ζωή σας θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γιορτάσετε την αρχή του φθινοπώρου και της εποχής του Ζυγού.

Καθώς η περίοδος μετά τη σκιά του ανάδρομου Ερμή του περασμένου μήνα συνεχίζεται, θα υπάρχει η ευκαιρία να επανεξετάσουμε παλιές πεποιθήσεις, ελπίδες και σχέδια όταν ο Ερμής στην Παρθένο βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο στον Ταύρο στις 25 Σεπτεμβρίου. Το γήινο τρίγωνο ενθαρρύνει σταθερή σκέψη για το τι μπορεί να σας διαμορφώσει και πού θα σας οδηγήσει. Ευτυχώς, αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια επιστροφή σε μια πιο θετική προοπτική!

Μέρες αργότερα, ένας κύκλος αυτοσυγκέντρωσης θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου που θα συμβεί στις 6 μοίρες. Θα προκύψει μια υποκείμενη έμφαση να ενστερνιστείτε τις αλλαγές στη δέσμευσή σας για χαρά και ευχαρίστηση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα εστιάσετε στον εαυτό σας έναντι κάποιου άλλου. Η ιεράρχηση του εαυτού σας μπορεί να είναι μια απροσδόκητη αλλά υπολογισμένη αλλαγή!

libra-a

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, η λήψη νέων πληροφοριών δεν θα είναι τόσο ενοχλητική όταν ο Ερμής στην Παρθένο θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο στις 30 Σεπτεμβρίου. Η σύνθεση διαφορετικών αντιλήψεων, μοναδικών απόψεων και απροσδόκητων στροφών στις συζητήσεις θα είναι ριζικά πιο εύκολο να γίνει σε αυτό το αρμονικό τρίγωνο.

Στις αρχές Οκτωβρίου, μπορεί να προκύψει μια μοιραία ευκαιρία για δέσμευση όταν η Αφροδίτη στον Λέοντα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό στις 2 Οκτωβρίου. Η δημιουργικότητα και ο αισθησιασμός θα αυξηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της άτακτης διέλευσης! Για κάποιους, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα έργο πάθους. Για άλλους, ένα άλμα πίστης στην αγάπη μπορεί να γίνει με ανόθευτη εμπιστοσύνη.

Αργότερα, η ατμόσφαιρα θα αλλάξει στη συνομιλία όταν ο Ερμής εισέλθει στον Ζυγό στις 4 Οκτωβρίου. Ο ισορροπημένος κοσμικός αγγελιοφόρος θα μας ενθαρρύνει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συζήτηση και ακόμη και να παρέμβουμε ως συνήγορος του διαβόλου, εάν χρειαστεί. Ωστόσο, η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Άρης στον Ζυγό θα αντιταχθεί επίσης στον Βόρειο Κόμβο στον Κριό την ίδια μέρα. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού δεσμευτείτε για μια πορεία δράσης μεταξύ των δύο διελεύσεων.

libra-b

Τα θέματα της καρδιάς θα πάρουν επίσης τροπή όταν η Αφροδίτη εισέλθει στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου. Αν και η Αφροδίτη δεν θεωρείται ιδιαίτερα δυνατή στην Παρθένο, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να μας ενθαρρύνει να είμαστε ακριβείς στην αγάπη και στα χρήματα. Μια μάλλον άμεση ευκαιρία να προσαρμόσετε τη δομή των δεσμεύσεων και των σχέσεών σας μπορεί να εμφανιστεί όταν η Αφροδίτη αντιταχθεί στον Κρόνο ανάδρομη στις 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, πρέπει να κατέχετε την εξουσία σας κατά τη διάρκεια αυτής της αντίθεσης για να τηρείτε με σιγουριά τα όρια και τις προσδοκίες σας!

Εκτός από την ανάδρομη αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, ο Πλούτωνας θα σταθμεύσει επίσης απευθείας στον Αιγόκερο στις 10 Οκτωβρίου που θα συμβεί στις 27 μοίρες. Μετά από μερικούς μήνες προβληματισμού, ο μικροσκοπικός αλλά πανίσχυρος Πλούτωνας μπορεί να μεταμορφώσει τους δομημένους θεσμούς προς το καλύτερο, ενώ ανατρέπει κάθε ακατάλληλη επίδειξη δύναμης.

Προετοιμαστείτε για ένα κύμα έντασης όταν ο Άρης εισέλθει στον Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου. Τότε, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ενεργήσετε ενώ νιώθετε ενδυναμωμένοι και σεξουαλικά σίγουροι. Ο συλλογισμένος Άρης στον Σκορπιό θα μας ενθαρρύνει να είμαστε στρατηγικοί αφού ο Άρης στον Σκορπιό θα θέλει να χτυπήσει μόνο μία φορά. Μια ευκαιρία να αναλάβουμε περισσότερη δύναμη και έλεγχο θα προκύψει όταν ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομη στους Ιχθύς στις 13 Οκτωβρίου.

Ένας νέος μοιραίος αλλά απρόβλεπτος κύκλος θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της δακτυλιοειδούς ηλιακής έκλειψης της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου, η οποία θα συμβεί στις 21 μοίρες. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις μπορεί να έχουν ένα αποτέλεσμα «ρωσικής ρουλέτας», ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε την εκδήλωση ή τον καθορισμό προθέσεων. Οτιδήποτε συμβεί σε αυτόν τον εξάμηνο κύκλο θα θεωρείται προορισμένο, επομένως προσπαθήστε να κλίνετε στην ειρηνική, αρμονική ενέργεια του Ζυγού για να παραμείνετε προσγειωμένοι.

libra-c

Η εξισορρόπηση των αναγκών σας παράλληλα με τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας δεν θα είναι εύκολη όταν ο ήλιος στον Ζυγό αντιτίθεται στον Βόρειο Κόμβο στον Κριό—και σχηματίζει συνδυασμό με τον Νότιο Κόμβο στον Ζυγό—στις 18 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μια διευκρινιστική συζήτηση που θέτει όρια και οι προσδοκίες μπορεί να προκύψουν όταν ο ήλιος στον Ζυγό συναντήσει τον Ερμή στον Ζυγό στις 20 Οκτωβρίου. Μεταξύ δύο διελεύσεων, θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία να βρεθεί κοινό έδαφος, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Όλοι θα έχουν κάτι να πουν όταν ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο στις 20 Οκτωβρίου. Ενδέχεται να προκύψουν αγώνες επικοινωνίας, ειδικά επειδή όλοι θα θέλουν να επιβεβαιωθούν για να ακουστούν. Μην εκπλαγείτε αν συμβούν κάποιες συγκρούσεις εγωισμού την επόμενη μέρα, καθώς ο τυπικά αρμονικός ήλιος στον Ζυγό θα τετραγωνίσει τον πτητικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε επιβαρυντικές αλληλεπιδράσεις και συζητήσεις κατά τη διάρκεια αυτών των τετραγώνων.

Η κοινή χρήση ύπουλων συναισθημάτων και μυστικών θα γίνει ο νέος κανόνας στη συνομιλία μόλις ο Ερμής εισέλθει στον Σκορπιό στις 22 Οκτωβρίου. Ο κοσμικός αγγελιοφόρος θα είναι έτοιμος να εξερευνήσει το κρυφό, το άγνωστο και το ταμπού. Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε θα έρθει στο φως!

Ας ελπίσουμε ότι όλες οι προτεινόμενες δεσμεύσεις και σχέσεις θα είναι εξασφαλισμένες μέχρι τη λήξη της σεζόν του Ζυγού όταν ο ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου. Καθώς βρίσκουμε την ισορροπία μας με τις ρυθμίσεις μας, η ένταση της σεζόν του Σκορπιού θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές καθώς βυθιζόμαστε στα βάθη του πώς και σε τι έχουμε δεσμευτεί.

libra

Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από την εποχή του Ζυγού, ανάλογα με τον ήλιο ή/και το ζώδιο σας:

Κριός

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου, Κριέ. Δεδομένου ότι ο ήλιος του Ζυγού θα ενδυναμώσει τον έβδομο οίκο της δέσμευσής σας, μπορεί να είστε έτοιμοι να ηρεμήσετε. Αυτό το συναίσθημα θα είναι συντριπτικό καθώς η πανσέληνος στον Κριό πλησιάζει στις 29 Σεπτεμβρίου. Μετά, το υπόλοιπο της σεζόν του Ζυγού θα σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τις ρομαντικές, πλατωνικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Φέρνει πολλά στο τραπέζι, οπότε είναι μόνο θέμα να βρεις το άλλο σου μισό. Γύρω στις 2 Οκτωβρίου, μπορεί να νιώσετε περισσότερη έμπνευση από ποτέ για να εξερευνήσετε τις πιθανότητες σχέσης σας όταν η Αφροδίτη στον Λέοντα συνάψει τρίγωνο με τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, αναμφίβολα θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες για δέσμευση μετά τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Θα βρείτε το ταίρι σας;

Ταύρος

Δεν είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στην ευτυχία σου, Ταύρε; Καθώς ξεκινά η εποχή του Ζυγού, μπορεί να νιώθετε πιο διατεθειμένοι να αναζητήσετε ισορροπία στην καθημερινότητά σας, καθώς ο ήλιος του Ζυγού θα ενισχύσει τον έκτο οίκο της ρουτίνας και της δουλειάς σας. Μέρος της εύρεσης ισορροπίας είναι να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας, ειδικά εκτός δουλειάς. Συνήθως, η αυτοφροντίδα δεν σας δυσκολεύει στο να της δώσετε προτεραιότητα, αλλά μπορεί να έχετε παλέψει με ορισμένα προβλήματα ψυχικής υγείας τους τελευταίους έξι μήνες. Ευτυχώς, αυτός ο κύκλος που εστιάζεται στην ψυχική υγεία θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της πανσέληνου στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Μετά την πανσέληνο, μπορεί να νιώσετε πιο διατεθειμένοι να εστιάσετε στα χόμπι και στα έργα του πάθους σας, ειδικά όταν η Αφροδίτη εισέλθει στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου. Είναι ακόμη και μια ευκαιρία να δεσμευτείτε για την εκπλήρωση μιας μακροχρόνιας φιλοδοξίας όταν ο Άρης στον Σκορπιό είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στους Ιχθύς στα μέσα Οκτωβρίου. Όταν αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας, θα βρείτε περισσότερη ικανοποίηση στην καθημερινότητά σας

Δίδυμοι

Η εξισορρόπηση της αγάπης, της διασκέδασης και της δουλειάς δεν είναι εύκολη, Δίδυμε. Αν και έχετε τόσα πολλά στο πιάτο σας, ο ήλιος του Ζυγού θα τραβήξει την προσοχή στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και της απόλαυσης. Ίσως χρειαστεί να βασιστείτε περισσότερο στην ευελιξία σας για να τα βγάλετε πέρα ​​κάθε μέρα, ειδικά αν προσπαθείτε να διατηρήσετε μια πιο ικανοποιητική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Τουλάχιστον θα ξέρετε ποιο είναι το σύστημα υποστήριξής σας μέχρι την πανσέληνο στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Ίσως να είστε απίστευτα ευγνώμονες για μια τόσο υπέροχη κοινότητα, καθώς η επικύρωση και ο έπαινός τους θα μπορούσαν να σημαίνουν τον κόσμο καθώς συνεχίζετε να εξερευνάτε τα πάθη σας. Αργότερα στην εποχή του Ζυγού, θα έχετε την ευκαιρία να αναδιαρθρώσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, όταν η Αφροδίτη στην Παρθένο αντιταχθεί στον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς στις 10 Οκτωβρίου. Αλλά πριν πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, σκεφτείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε περισσότερο χρόνο για ευχαρίστηση, διασκέδαση και dating από τη νέα σελήνη, τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο έξι μηνών στις 14 Οκτωβρίου. Βρείτε χρόνο για όλα όσα θέλετε να κάνετε!

Καρκίνος

Να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου, Καρκίνε! Η αναζήτηση ισορροπίας μπορεί να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας με τον ήλιο του Ζυγού να εστιάζει την προσοχή στον τέταρτο οίκο της βάσης και των ριζών σας. Θα υπάρχουν τόσα πολλά για να γιορτάσετε γύρω από την πανσέληνο στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Μετά από έξι μήνες επίπονης σκληρής δουλειάς για να προχωρήσετε στη ζωή και την επαγγελματική σας πορεία, θα εκπλαγείτε αλλά θα είστε σίγουροι για τα επιτεύγματά σας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ωστόσο, η πραγματοποίηση απίστευτης προόδου δεν ήταν χωρίς τίμημα, καθώς ίσως έπρεπε να παλέψετε με νύχια και με δόντια για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε. Απολαύστε τα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες σας! Καθ' όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν του Ζυγού, μπορεί να νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε όταν ο Άρης στον Ζυγό εναντιωθεί στον Βόρειο Κόμβο στον Κριό στις 4 Οκτωβρίου. Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τις δεσμεύσεις σας, κάντε το όταν οι σταθμοί του Πλούτωνα κατευθύνονται στον Αιγόκερω στις 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση, καθώς μπορεί να πρέπει να είστε αποφασιστικοί για το ποιος και σε τι θέλετε να εστιάσετε προς το τέλος της σεζόν του Ζυγού.

Λέων

Τι θα έχεις στο μυαλό σου, Λέων; Θα υπάρχουν τόσα πολλά να ερευνήσετε και να συζητήσετε με τον Ζυγό που πυροδοτεί τον ήλιο στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μπορεί να αισθάνεστε διατεθειμένοι να μπείτε στη θέση του δικηγόρου του διαβόλου μετά τη δυνητικά μαχητική πανσέληνο στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Καθ' όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν του Ζυγού, μπορεί να έχετε δύο πράγματα στο μυαλό σας – τα χρήματά σας έχουν σημασία και τον τρόπο ζωής σας. Στην ιδανική περίπτωση, μπορεί να θέλετε να ζήσετε μια πολυτελή ζωή γεμάτη μεγαλοπρέπεια. Ωστόσο, η επίτευξη αυτού του τρόπου ζωής μπορεί να μην είναι οικονομικά εύκολη. Θα έχετε μερικές οικονομικές επιλογές να εξετάσετε όταν η Αφροδίτη εισέλθει στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου. Αλλά μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε και να συζητήσετε διεξοδικά τις επιλογές σας μετά τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό στα μέσα Οκτωβρίου. Ο κουρασμένος αλλά απρόβλεπτος Ήλιος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα διαφορετικό σχέδιο ή να βρείτε απροσδόκητες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση!

Παρθένος

Τι εκτιμάς, Παρθένε; Σκεφτείτε τι θέλετε όταν ο ήλιος του Ζυγού στρέφει την προσοχή στον δεύτερο οίκο σας, άνεσης, ασφάλειας και σταθερότητας. Το σύστημα αξιών σας θα γίνει απίστευτα σημαντικό, ειδικά αν προσπαθείτε για περισσότερη αρμονία στη ζωή σας. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να παραπέμπει σε οικονομική ισορροπία. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, σας ενθαρρύνουμε να αναλογιστείτε τι σας βοηθά να αισθάνεστε ενδυναμωμένοι όταν πλησιάζει η πανσέληνος στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ του ήλιου του Ζυγού και του πύρινου φεγγαριού, μπορεί να διαπιστώσετε ότι εκτιμάτε την αμοιβαιότητα πάνω από όλα. Ευτυχώς, μπορεί να έχετε απροσδόκητες αλλά μοιραίες ευκαιρίες για να επιτύχετε περισσότερη αρμονία εστιάζοντας σε ίσες ανταλλαγές μετά τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Διατηρήστε ανοιχτό το μυαλό σας καθώς αξιοποιείτε απρόβλεπτες ευκαιρίες σε αυτόν τον εξάμηνο κύκλο!

Ζυγός

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου, Ζυγέ! Παρόλο που δεν τραβάτε πάντα εύκολα την προσοχή στον εαυτό σας, μπορείτε ακόμα να περιμένετε να το λάβετε όταν ο ήλιος του Ζυγού ακτινοβολεί στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας. Η εποχή του ζωδιακού κύκλου σας αφορά αποκλειστικά. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό εάν συνήθως εστιάσετε σε ποιον είστε συνδεδεμένοι ή με τι σχετίζεστε. Αντί να εστιάσετε στις δεσμεύσεις σας, η πανσέληνος στον Κριό θα ενισχύσει το κοσμικό κάλεσμα να δεσμευτείτε και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Έτσι, σκεφτείτε τι θέλετε να κεφαλαιοποιήσετε σε σχέση με αυτό που θέλετε να βελτιώσετε. Θα έχετε μια σπάνια αλλά υπέροχη ευκαιρία να ενισχύσετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας να ακολουθεί τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Οι επόμενοι έξι μήνες μπορεί να σας ενθαρρύνουν να αγκαλιάσετε την ανεξαρτησία, την ομορφιά και την αυθεντικότητά σας!

Σκορπιός

Η ψυχική αρμονία θα είναι η κύρια εστίασή σας, Σκορπιέ. Ήρθε η ώρα να βουτήξετε στη σκιά σας όταν ο ήλιος του Ζυγού λάμπει στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου σας. Δεδομένου ότι είστε ήδη υπερψυχικοί, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο Ζυγός ενισχύει τη διαίσθησή σας. Ωστόσο, η εποχή του Ζυγού θα μπορούσε επίσης να φωτίσει τυχόν προβλήματα ψυχικής υγείας ή στρεσογόνους παράγοντες. Μέχρι την πανσέληνο στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου, μπορεί να θέλετε να κόψετε οτιδήποτε από τη ρουτίνα σας που σας προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό. Ακολουθώντας τον προσανατολισμό στη δράση, θα πρέπει να εστιάσετε στο να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ένα υπέροχο σύστημα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψηλά και τα χαμηλά σας. Η ψυχική σας υγεία θα βελτιωθεί με σημαντικούς αλλά απροσδόκητους τρόπους τους επόμενους έξι μήνες μετά τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό στα μέσα Οκτωβρίου. Αλλά μέρος της βελτίωσής σας θα σας ενθαρρύνει να βάλετε την ηρεμία σας πρώτα!

Τοξότης

Καθάρισε το ημερολόγιό σου, Τοξότη. Είστε έτοιμοι να είστε κρατημένοι, απασχολημένοι και ευλογημένοι μόλις ο ήλιος του Ζυγού φωτίσει τον ενδέκατο οίκο της κοινότητάς σας. Μόλις ενεργοποιηθεί ο τομέας της φιλίας σας, μπορεί να βρεθείτε να τρέχετε στην πόλη για να συναντήσετε νέα άτομα. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα για αυτήν την εποχή του Ζυγού θα είναι η γνωριμία με νέους ανθρώπους μέσω κοινών παθών και χόμπι, ειδικά γύρω από την πανσέληνο στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Η μόνη πιθανή προειδοποίηση για τη δικτύωση της σεζόν του Ζυγού θα είναι οι ρηχές και επιφανειακές συνδέσεις. Αν και είναι φοβερό να έχεις μια μεγάλη κοινότητα στην οποία μπορείς να υποχωρήσεις, θα πρέπει να δημιουργήσεις σχέσεις με τις γνήσιες διασυνδέσεις σου. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξινομήσετε τις φιλίες και τις κοινότητές σας τους επόμενους έξι μήνες μετά τη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Απλώς έχετε κατά νου ότι όταν οι άνθρωποι σας δείχνουν τα αληθινά τους χρώματα, θα πρέπει να τους πιστέψετε κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής πορείας!

Αιγόκερως

Το να μοιραστείς τα φώτα της δημοσιότητας δεν θα είναι εύκολο, Αιγόκερε. Ως επιχειρηματικό ζώδιο της γης, παίρνετε τη σκληρή δουλειά και την αποστολή σας πολύ σοβαρά. Δεδομένου ότι ο ήλιος του Ζυγού θα ενισχύσει τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, αυτή πρέπει να είναι η ώρα σας να λάμψετε. Ωστόσο, η εποχή του Ζυγού θα επικεντρωθεί στις δεσμεύσεις και τις σχέσεις που έχουν επηρεάσει δραστικά την επαγγελματική σας κατάσταση. Από τη μια πλευρά, μπορεί να σας αρέσει το πόσο καλά συνδεδεμένοι είστε. Από την άλλη πλευρά, αυτό μπορεί να είναι κάπως απογοητευτικό εάν θέλετε να σας ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά σας, ειδικά κατά την πανσέληνο στον Κριό στις 29 Σεπτεμβρίου. Ίσως είναι καιρός να είστε πιο στρατηγικοί σχετικά με τις ενώσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του υπολοίπου της εποχής του Ζυγού. Αλλά μην εκπλαγείτε αν οι συνδέσεις σας αλλάξουν απροσδόκητα τους επόμενους έξι μήνες χάρη στη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Ζυγό. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτόν τον νέο επαγγελματικό κύκλο θα είναι να υιοθετήσετε μια στάση «Δεν υπάρχει “εγώ” στην ομαδική εργασία!».

Υδροχόος

Τι περιμένεις Υδροχόε; Η περιπέτεια θα φωνάξει το όνομά σας καθώς ο ήλιος του Ζυγού διασχίζει τον ένατο οίκο εξερεύνησης, ταξιδιού και φώτισης. Ωστόσο, η διακλάδωση σε άγνωστη περιοχή μπορεί να είναι αποθαρρυντική, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί βραχυκυκλώνετε. Αντί να παραμένετε αναποφάσιστοι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια του Ζυγού για να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε πιθανής περιπέτειας. Ευτυχώς, θα έχετε την οξυδέρκεια να διαλέξετε τις λεπτομέρειες των επιλογών σας, αφού η Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου. Αλλά πρέπει να απελευθερώσετε τις αναστολές σας, ψυχικές ή συναισθηματικές, για να επενδύσετε στο ταξίδι σας. Ανεξάρτητα από το αν ενεργήσετε τώρα ή αργότερα, θα βιώσετε νέα μονοπάτια και δυνατότητες στο ταξίδι σας χάρη στη δακτυλιοειδή ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης στον Ζυγό. Η μοιραία νέα σελήνη θα σας δοκιμάσει με δελεαστικές αλλά απροσδόκητες ευκαιρίες, οπότε ετοιμαστείτε για την περιπέτεια μιας ζωής!

Ιχθύς

Ή είναι όλα ή τίποτα, Ιχθύς. Το να είστε αναποφάσιστοι δεν θα σταματήσει μόλις ο ήλιος του Ζυγού επενδύσει στον όγδοο οίκο σας με τις μεταμορφώσεις, τις αγκυλώσεις και τα κρυφά. Ενώ μπορεί να θέλετε να παίξετε όμορφα, ο όγδοος οίκος θα ενισχύσει την εσωτερική σας ένταση. Πριν πάτε all-in, μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε αν μπορείτε ή όχι να αντέξετε οικονομικά. Φυσικά, αυτό μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μπορεί να αναφέρεται στην αίσθηση δύναμης, ελέγχου και πόρων. Ευτυχώς, θα είστε έξυπνοι σχετικά με τις πιθανές διευθετήσεις σας, καθώς η Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου. Η ενέργεια της Αφροδίτης θα είναι προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια, οπότε θα γνωρίζετε ακριβώς με τι ασχολείστε πριν βουτήξετε. Μπορεί να έρθουν στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με κάθε πιθανή επένδυση κατά τη διάρκεια της δακτυλιοειδούς ηλιακής έκλειψης της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν δεσμευτείτε!

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα