Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 29 Νοεμβρίου

Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός



ΚΡΙΟΣ: Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους. Εάν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά σας θέματα. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.

ΛΕΩΝ: Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι’ αυτό μην το παρακάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Προετοιμαστείτε καλύτερα ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν, μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο. Αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας και θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά.

ΙΧΘΥΣ: Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει. Κάντε μια προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

CELEBS

Πεθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Τουρκογιώργης

Ήταν ιδρυτικός μέλος του συγκροτήματος «Socrates Drunk the Conium»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να «βελτιώσεις» το κάρμα σου με απλούς τρόπους

Γιατί ποιος δεν χρειάζεται ένα καλό κάρμα!