Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Δεκεμβρίου

Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε



ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας για να μην τις εκμεταλλευτούν.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δε θέλετε να πάρει ερωτική τροπή. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 22 Μαΐου

Δεν θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η εποχή των Διδύμων στο ζώδιό σας

Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το μεγάλο πάρτι!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 22 Μαΐου

Δεν θα ήταν κακό να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάντε την έκπληξη με μελιτζάνα και ζυμαρικά αλά Norma

Μια συνταγή ζυμαρικών με ένα λαχανικό που δίνει πολλή νοστιμιά