Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου

Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις



ΚΡΙΟΣ: Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε. Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο. Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα θα βελτιωθούν αισθητά.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αναλώνεστε σε πρακτικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΙΧΘΥΣ: Καθώς δεν θα λείψουν οι αιτίες που θα ανατρέψουν λεπτές ισορροπίες, απαιτείται από πλευράς σας να διατηρήσετε αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

Προτεινόμενα

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο. 

BLOGS

Ο Carmy ξανά στην κουζίνα του στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear

Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά