Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει επισήμως ο χειμώνας για κάθε ζώδιο

Πείτε «καλό χειμώνα» με το ωροσκόπιό σας για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο



Στις 21 Δεκεμβρίου, θα γιορτάσουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο και ο Ήλιος θα μπει στον Αιγόκερω. Καθώς καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν, θα ζήσουμε και εμείς φρέσκα συναισθήματα. Φέτος, το ηλιοστάσιο συμπίπτει με τον Ανάδρομο Ερμή, κάνοντάς μας να θέλουμε να αναλογιστούμε και να επανασυνδεθούμε με το παρελθόν μας. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε άτομα με τα οποία δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό – φίλους, μέλη της οικογένειας, ακόμη και πρώην. Το να συναντήσετε και να συζητήσετε την τρέχουσα ζωή σας μπορεί να είναι μια ωραία ιδέα. Είναι η περίοδος των διακοπών, άλλωστε.

Pixel

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για το χειμερινό ηλιοστάσιο:

Κριός

Κατά τη διάρκεια του χειμερινού ηλιοστασίου, ο φόρτος εργασίας σας στο γραφείο μπορεί να αυξηθεί, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση αν δεν είστε προσεκτικοί. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά τις εργασίες σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια όταν χρειάζεται. Ευτυχώς, οι συνάδελφοί σας είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Απλώς ενημερώστε τους για την κατάστασή σας.

Ταύρος

Κάντε μίνι διακοπές με έναν φίλο σας σε μια γειτονική πόλη και θα εξυψώσετε το πνεύμα σας βγαίνοντας έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Το νέο σκηνικό μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας δώσει την ενέργεια να ξεκινήσετε τη σεζόν με δυναμισμό.

Pixel

Δίδυμοι

Δίδυμοι, η διαίσθησή σας είναι πιθανό να ενταθεί κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, ωθώντας σας να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα διαφορετικά. Αντί να βασίζεστε στο λογικό σας μυαλό για να κατανοήσετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα συναισθήματά σας και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Κάντε λίγη επιπλέον προσπάθεια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα. Δείξτε στον σύντροφό σας (ή στον κολλητό σας) πόσο πολύ νοιάζεστε, πλημμυρίζοντας τους με στοργή. Εάν έχετε παραμελήσει το ταίρι σας τον τελευταίο καιρό, επανορθώστε το σχεδιάζοντας μια ειδική βραδιά ραντεβού που θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε και οι δύο.

Λέων

Δεν χρειάζεται να εργάζεστε σκληρά κάθε μέρα, γι' αυτό σκεφτείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές δραστηριότητες και τα άγχη. Εάν χρειαστεί, μπορείτε πάντα να πιέσετε τον εαυτό σας αύριο. Αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε πραγματικά να χαλαρώσετε, να ακολουθήσετε τη ροή και να είστε συντονισμένοι με το σύμπαν.

Παρθένος

Ο εθελοντισμός για μια φιλανθρωπική ή ανθρωπιστική πρωτοβουλία σας δίνει την αίσθηση ότι ανήκετε σε έναν ευρύτερο σκοπό. Είναι μια ευκαιρία να μετατοπίσετε την εστίασή σας από τον εαυτό σας σε αυτούς που χρειάζονται την υποστήριξή σας. Επιπλέον, θα απολαύσετε τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με άτομα που μοιράζονται τα ιδανικά σας.

Ζυγός

Δώσατε τα πάντα στην καριέρα σας και τώρα θέλετε να εστιάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Αντί για email και τηλεδιασκέψεις, γιατί να μην καθίσετε δίπλα στο τζάκι και να συναντήσετε τον καλύτερό σας φίλο;

Σκορπιός

Αν θέλετε να φέρετε κέφι στη γειτονιά σας, η οργάνωση ενός πάρτι είναι μια εξαιρετική ιδέα. Παρά τον ψυχρό καιρό, μπορείτε να ζεστάνετε όλους με λίγη ζεστή σοκολάτα. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον θετικότητας, θα φέρετε μια αίσθηση κοινότητας που θα κάνει όλους σας να αισθανθείτε συνδεδεμένοι.

Τοξότης

Θα μπορούσατε να λάβετε μια αύξηση ή ένα μπόνους για τις διακοπές. Ακόμα κι αν το ποσό δεν είναι τόσο υψηλό όσο περιμένατε, μην ανησυχείτε, γιατί το νέο έτος έρχονται περισσότερα χρήματα. Μείνετε υπομονετικοί και αποφύγετε την απογοήτευση. Θα πάρετε αυτό που σας έρχεται αν διατηρήσετε την πίστη.

Αιγόκερως

Καθώς πλησιάζουν τα γενέθλιά σας, είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε μια μικρή συγκέντρωση με τους κοντινότερους και τους αγαπημένους σας πριν από τις διακοπές. Είτε πρόκειται για happy hour είτε για βραδιά παιχνιδιού, το σημαντικό είναι να περάσετε ποιοτικό χρόνο στην προσπάθεια να συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια στιγμή για να εστιάσετε στη θεραπεία του εαυτού σας. Απομακρυνθείτε από το κέφι των διακοπών και προγραμματίστε λίγο χρόνο για αυτοφροντίδα. Δεν είναι ότι δεν θέλετε να ασχοληθείτε με άλλους, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φλιτζάνι σας είναι γεμάτο μέχρι το χείλος προτού μπορέσετε να ασκήσετε την ενέργειά σας.

Ιχθύς

Η επανένωση με φίλους που έχετε χαθεί από καιρό δεν αποτυγχάνει ποτέ να φέρει χαρά στην καρδιά σας. Παρά τον χρόνο και την απόσταση, υπάρχουν πάντα κοινές αναμνήσεις και πράγματα που πρέπει να καλύψετε. Καθώς αναπολείτε το παρελθόν, θα δημιουργήσετε και νέες αναμνήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η εποχή των Διδύμων στο ζώδιό σας

Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το μεγάλο πάρτι!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην καρδιά και το μυαλό του Δίδυμου άντρα

Θα τα δεις όλα διπλά μαζί του!

Προτεινόμενα

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάντε την έκπληξη με μελιτζάνα και ζυμαρικά αλά Norma

Μια συνταγή ζυμαρικών με ένα λαχανικό που δίνει πολλή νοστιμιά

ASK THE EDITOR

5 shower oils για βαθιά ενυδάτωση και χαλάρωση στο μπάνιο

Προϊόντα που θα σε βοηθήσουν με τη φροντίδα του δέρματος, παρέχοντας ταυτόχρονα το απόλυτο αίσθημα ηρεμίας στο μπάνιο