Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/1/24

Μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε



Στις 15 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερο και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί. Στις 16 ο Ήλιος στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε. Στις 18 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, σας γεμίζει αναποφασιστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κινδύνους και ακραίες αποφάσεις. Στις 19 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, βοηθάει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με του συνεργάτες σας και προβείτε σε συναντήσεις και επαφές. Στις 20 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς. Στις 21 ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας αλλαγές σε προκαταλήψεις, ιδέες και δεδομένα. Θα επικρατήσει προσωρινά ένα χάος, καθώς η διαχείριση των αλλαγών θα σας φανεί βουνό, αλλά σκεπτόμενοι τους δρόμους που σας ανοίγονται και αφήνοντας τις πρωτότυπες ιδέες να συνυπάρξουν με τη λογική όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, αποβάλετε από πάνω σας κάθε παρορμητική κίνηση και αφήστε και καμιά κριτική να πέσει στο τραπέζι ακόμα και αν είναι κόντρα σε αυτά που πιστεύετε.

ΚΡΙΟΣ: Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δεν θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Εάν ψάξετε καλύτερα θα βρείτε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ό,τι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου. Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή. Καλλιεργήστε κλίμα καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού μην απογοητευτείτε. Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε το διάστημα με βαρετούς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο. Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων. Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δεν θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας. Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα. Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις σας αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά. Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται. Μην προσκολλάστε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στη λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων. Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις. Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους. Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου, η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας. Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ό,τι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά. Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του