Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Ιανουαρίου

Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν



ΚΡΙΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να διατηρήσετε την εκτίμηση αυτών που υπολογίζουν σε εσάς, ασχοληθείτε πιο σοβαρά. Ορισμένες υποχρεώσεις σας εξακολουθούν να εκκρεμούν, γιατί συνέχεια τις αμελείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε τον διάλογο με τον σύντροφο και μην αφήνετε ασάφειες στη σχέση σας. Οι υποχωρήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες.

ΛΕΩΝ: Εφόσον οι συνθήκες ευνοούν προχωρήστε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Αφιερώστε την ημέρα σε ασχολίες που δεν θα απαιτήσουν μεγάλη σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τη συμπεριφορά κάποιων που σας ενοχλούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας. Γνωρίζετε καλά τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα χρήματα που επιθυμείτε. Κινηθείτε γρήγορα και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με προσεκτικές κινήσεις, ώστε να βελτιώσετε αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που τελευταία έχουν υποστεί φθορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ευκαιρία που ζητούσατε για να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε θα σας δοθεί, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε και περάσετε από την εργατικότητα στο στάδιο της τεμπελιάς ή της αναβλητικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του.

ΙΧΘΥΣ: Θα γεμίσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας βγάλουν από τον φαύλο κύκλο που αισθάνεστε ότι βρίσκεστε και θα αφαιρέσουν βάρος από την πλάτη σας. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του